ВХОД В САЙТА:

Класификация, категоризация и характеристика на заведенията за хранене

Тема 2 : 1.Класификация, категоризация и характеристика на заведенията за хранене. 1.Класификация на ЗХР- ЗХР може да се клалифицират въз основа на различни показатели- асортимент на произвеждана и предлагана продукция, оргарнизация, категоризация , местонахождение, потребители, предназначение, вид на предлаганите услуги и др. Предлагания асортимент подразделя заведенията на ресторанти със съответна национална кухня, специализирани заведения – за риба или морски продукти, за пилета и др. , заведения за макаронени изделия и т.н. Предназначението на заведението може да го определи като заведение за социално хранене и заведения за търговско хранене- всички общодостъпни ЗХР. Видът на предлаганите услуги може да определи заведенията: за хранене за подкрепително хранене, за хранене и отдих, за пиене, за развлечение , с лечебен ефект и т.н . Ф...

Вид материал: Лекция
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 40.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Банки и банкова система
Теми по финанси
Пари,банки и капиталови пазари
Корпоративни финанси - лекции
Приложни задачи по банково дело
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Пищови по Алгебра
 Упражнения по Чужди езици
 Други учебни материали по Биооргани...
 Пищови по Бизнес комуникации и коре...
 Документи по Икономика
 Лекции по История
 Реферати по Физика
 Реферати по Астрономия
 Лекции по Бизнес комуникации и коре...
 Теми по Двигатели с вътрешно горене
 Доклади по Култура и изкуство
 Доклади по Логика
 Пищови по Геометрия
 Други учебни материали по Политолог...
 Курсови работи по Биология
 Виж всички

© 2018 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg