ВХОД В САЙТА:

Българска национална кухня

ИЗПИТНА ТЕМА № 17 план –тезис 6 Характерни особености в продуктовия набор,в технологията и в оформянето на ястията от българска национална кухня;основни групи кулинарни изделия;качествени показатели 7 Правила за сервиране на ястия от българска национална кухня,подходящи сервизи 8 Хладилни камери,витрини-предназначение,видове,принцип на действие,правила за експлоатация и безопасна работа 9 Здравословни и безопасни условия на труд. Санитарно- хигиенни изисквания. 10 Описание на технологията на вид ястие на чужд език Приложна задача- Изготвяне на калкулация. ЛИТЕРАТУРА 1. Сомов Г., Илиев Л. Организация и функциониране на кухнята и ресторанта. Торнадо-НВ, София, 2000. 2. Стамов С.,Сомов Г., Краевска Н. Технология на кулинарната продукция, 1 част. Матком, София...

Вид материал: Дипломна работа
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 167.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Произход на човека - Реферат по философия
Реферат на тема - Изкуството да обичаш
Счетоводни документи-същност,видове,реквизити
Задачи по управленско счетоводство
Счетоводство
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Теми по Икономика на труда
 Анализи по Маркетинг
 Доклади по Социология
 Проекти по Български език
 Анализи по Психология
 Лекции по Икономически теории
 Реферати по Етнология
 Теми по Митология
 Лекции по Митология
 Анализи по Политология
 Курсови работи по Енергетика
 Лекции по Селско стопанство
 Протоколи по Физика
 Проекти по Логика
 Доклади по Специална педагогика
 Виж всички

© 2016 Learn.bg - Всички права запазени! - За контакт: office@indexinfo.org / +359 889 75 88 77 - За групата