ВХОД В САЙТА:

Българска национална кухня

ИЗПИТНА ТЕМА № 17 план –тезис 6 Характерни особености в продуктовия набор,в технологията и в оформянето на ястията от българска национална кухня;основни групи кулинарни изделия;качествени показатели 7 Правила за сервиране на ястия от българска национална кухня,подходящи сервизи 8 Хладилни камери,витрини-предназначение,видове,принцип на действие,правила за експлоатация и безопасна работа 9 Здравословни и безопасни условия на труд. Санитарно- хигиенни изисквания. 10 Описание на технологията на вид ястие на чужд език Приложна задача- Изготвяне на калкулация. ЛИТЕРАТУРА 1. Сомов Г., Илиев Л. Организация и функциониране на кухнята и ресторанта. Торнадо-НВ, София, 2000. 2. Стамов С.,Сомов Г., Краевска Н. Технология на кулинарната продукция, 1 част. Матком, София...

Вид материал: Дипломна работа
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 167.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Дидактика - лекции
Наследствено право - пищови
Методи на обучението - Същност, класификация, Дидактически технологии
Теория на възпитанието и дидактика
Дидактика на технологичното обучение
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Теми по Социална психология
 Лекции по Право
 Пищови по Маркетинг
 Проекти по Химия
 Теми по Информатика, ИТ
 Казуси по Здравен мениджмънт
 Курсови работи по Социална политика
 Упражнения по Специална педагогика
 Планове по Изобр. изкуство
 Анализи по Физкултура и Спорт
 Лекции по Неврология
 Лекции по Съдебна медицина
 Реферати по Маркетинг
 Документи по Мениджмънт
 Документи по Педагогика
 Виж всички

ПОСЛЕДНИ ТЪРСЕНИЯ ДНЕС:
проект за футболно игрище изчисляване на зъбни предавки грах отглеждане какво е инвестиционен проект доклад химия 27. примерен тест за мвр производство на глина воден транспорт значение умножение на рационални числа задачи на visual basic материал по география за 8 клас концепция вестник работа в нестле Основни клаузи на договор токсични химични вещества 5.abc анализ со анализ на де е б анализ на ка аме видове д s.w.o.t. анализ
© 2014 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg