ВХОД В САЙТА:

Българска национална кухня

ИЗПИТНА ТЕМА № 17 план –тезис 6 Характерни особености в продуктовия набор,в технологията и в оформянето на ястията от българска национална кухня;основни групи кулинарни изделия;качествени показатели 7 Правила за сервиране на ястия от българска национална кухня,подходящи сервизи 8 Хладилни камери,витрини-предназначение,видове,принцип на действие,правила за експлоатация и безопасна работа 9 Здравословни и безопасни условия на труд. Санитарно- хигиенни изисквания. 10 Описание на технологията на вид ястие на чужд език Приложна задача- Изготвяне на калкулация. ЛИТЕРАТУРА 1. Сомов Г., Илиев Л. Организация и функциониране на кухнята и ресторанта. Торнадо-НВ, София, 2000. 2. Стамов С.,Сомов Г., Краевска Н. Технология на кулинарната продукция, 1 част. Матком, София...

Вид материал: Дипломна работа
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 167.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Теми и анализи по литература - за матура
Пищов за матура по литература
Жанровата същност на „Бай Ганьо”
Бай Ганьо – неосъщественият европеец
Матура по български език и литература - конспект
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Теми по Методика на обучението
 Теми по Туризъм
 Проекти по Психология
 Документи по Екология
 Лекции по Стокознание
 Упражнения по Психология
 Реферати по Специална психология
 Пищови по Горско стопанство
 Дипломни работи по Финанси
 Курсови работи по Зоология
 Други учебни материали по Икономика
 Курсови работи по Селско стопанство
 Протоколи по Органична химия
 Планове по Чужди езици
 Курсови работи по Право
 Виж всички

© 2018 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg