ВХОД В САЙТА:

Българска национална кухня

ИЗПИТНА ТЕМА № 17 план –тезис 6 Характерни особености в продуктовия набор,в технологията и в оформянето на ястията от българска национална кухня;основни групи кулинарни изделия;качествени показатели 7 Правила за сервиране на ястия от българска национална кухня,подходящи сервизи 8 Хладилни камери,витрини-предназначение,видове,принцип на действие,правила за експлоатация и безопасна работа 9 Здравословни и безопасни условия на труд. Санитарно- хигиенни изисквания. 10 Описание на технологията на вид ястие на чужд език Приложна задача- Изготвяне на калкулация. ЛИТЕРАТУРА 1. Сомов Г., Илиев Л. Организация и функциониране на кухнята и ресторанта. Торнадо-НВ, София, 2000. 2. Стамов С.,Сомов Г., Краевска Н. Технология на кулинарната продукция, 1 част. Матком, София...

Вид материал: Дипломна работа
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 167.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Пищови по микроикономика
Анализ на учебник - реферат
Статистическо изучаване и оперативно отчитане на автомобилният парк
Човешките ценности според „Реторика"на Аристотел
Компоненти на БВП по метода на доходите. Относителен дял на амортизаци...
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Теми по Български език
 Лекции по Финанси
 Курсови работи по Бизнес комуникаци...
 Лекции по Математическа логика
 Лекции по Археология
 Документи по Право
 Проекти по Технологии, машини и сис...
 Дипломни работи по Археология
 Лекции по Административно право
 Планове по Счетоводство
 Конспекти по Мениджмънт
 Тестове по Биология
 Дипломни работи по Музика
 Упражнения по Физика на атомите и м...
 Теми по Ботаника
 Виж всички

ПОСЛЕДНИ ТЪРСЕНИЯ ДНЕС:
дидактика история анализ учебник предприемачество курсова шинел-преразказ Горна Баня Блага Димитрова-жена ЛИС келти изкуство българия 1994-1997 изследване чрез интервю форми на взаимодействие в дг МАТЕМАТИКА 11 КЛАС кои сили са ядрени СЕРИЙНИ ИНТЕРФЕЙСИ 4клас -тържество за завършване задачи лесотехническия рас видове с ран аме абс анализ
© 2014 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg