ВХОД В САЙТА:

Българска национална кухня

ИЗПИТНА ТЕМА № 17 план –тезис 6 Характерни особености в продуктовия набор,в технологията и в оформянето на ястията от българска национална кухня;основни групи кулинарни изделия;качествени показатели 7 Правила за сервиране на ястия от българска национална кухня,подходящи сервизи 8 Хладилни камери,витрини-предназначение,видове,принцип на действие,правила за експлоатация и безопасна работа 9 Здравословни и безопасни условия на труд. Санитарно- хигиенни изисквания. 10 Описание на технологията на вид ястие на чужд език Приложна задача- Изготвяне на калкулация. ЛИТЕРАТУРА 1. Сомов Г., Илиев Л. Организация и функциониране на кухнята и ресторанта. Торнадо-НВ, София, 2000. 2. Стамов С.,Сомов Г., Краевска Н. Технология на кулинарната продукция, 1 част. Матком, София...

Вид материал: Дипломна работа
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 167.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Работа с деца
Проект за изграждане на детски център
Текстове документи - примерни образци
Езиково обучение по Английски език на деца лишени от родителска грижа ...
Статистическо изучаване и оперативно отчитане на автомобилният парк
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Лекции по Западноевропейска
 Казуси по Административно право
 Реферати по Земеделие
 Доклади по Ботаника
 Документи по Социология
 Доклади по Култура и изкуство
 Уроци по Статистика
 Теми по Лингвистика
 Реферати по Химична технология
 Тестове по Математика
 Курсови работи по Електроника
 Курсови работи по Физика
 Проекти по Информатика, ИТ
 Упражнения по Чужди езици
 Анализи по Културология
 Виж всички

ПОСЛЕДНИ ТЪРСЕНИЯ ДНЕС:
личност на Паисий Хилендарски поезия - за жената цели и задачи в ПИГ 1 клас цели и задачи в ПИГ бизнес администрация бсу лекции
© 2014 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg