ВХОД В САЙТА:

Българска национална кухня

ИЗПИТНА ТЕМА № 17 план –тезис 6 Характерни особености в продуктовия набор,в технологията и в оформянето на ястията от българска национална кухня;основни групи кулинарни изделия;качествени показатели 7 Правила за сервиране на ястия от българска национална кухня,подходящи сервизи 8 Хладилни камери,витрини-предназначение,видове,принцип на действие,правила за експлоатация и безопасна работа 9 Здравословни и безопасни условия на труд. Санитарно- хигиенни изисквания. 10 Описание на технологията на вид ястие на чужд език Приложна задача- Изготвяне на калкулация. ЛИТЕРАТУРА 1. Сомов Г., Илиев Л. Организация и функциониране на кухнята и ресторанта. Торнадо-НВ, София, 2000. 2. Стамов С.,Сомов Г., Краевска Н. Технология на кулинарната продукция, 1 част. Матком, София...

Вид материал: Дипломна работа
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 167.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Урок по изобразително изкуство за втори клас - "Весели рисунки"
ДРЕВНОГРЪЦКА ВАЗОПИС – СТИЛОВЕ,ОРНАМЕНТИКА,СЮЖЕТИ
Оценяване и калкулиране в счетоводството
Данък добавена стойност. Отчитане на ДДС
Данък върху добавената стойност
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Анализи по Културология
 Реферати по История на България
 Упражнения по Педагогика
 Реферати по Логика
 Доклади по География
 Теми по Клетъчна биология
 Пищови по Математически анализ
 Планове по Музика
 Тестове по Информатика, ИТ
 Реферати по Електротехника
 Проекти по Финанси
 Анализи по Религия
 Есета по Педагогика
 Протоколи по Електроника
 Реферати по Теория на възпитанието
 Виж всички

© 2016 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg