ВХОД В САЙТА:




Българска национална кухня

ИЗПИТНА ТЕМА № 17 план –тезис 6 Характерни особености в продуктовия набор,в технологията и в оформянето на ястията от българска национална кухня;основни групи кулинарни изделия;качествени показатели 7 Правила за сервиране на ястия от българска национална кухня,подходящи сервизи 8 Хладилни камери,витрини-предназначение,видове,принцип на действие,правила за експлоатация и безопасна работа 9 Здравословни и безопасни условия на труд. Санитарно- хигиенни изисквания. 10 Описание на технологията на вид ястие на чужд език Приложна задача- Изготвяне на калкулация. ЛИТЕРАТУРА 1. Сомов Г., Илиев Л. Организация и функциониране на кухнята и ресторанта. Торнадо-НВ, София, 2000. 2. Стамов С.,Сомов Г., Краевска Н. Технология на кулинарната продукция, 1 част. Матком, София...

Вид материал: Дипломна работа
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 167.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Разсъждения върху песните на Добри Чинтулов
Лекции по Управление на човешки ресурси
Апостолите на българската свобода
Управление на човешките ресурси - тест
Държавната администрация в България
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Лекции по Западноевропейска
 Доклади по Международни Отношения
 Пищови по Компютърни системи и техн...
 Конспекти по Педагогика
 Проекти по Финанси
 Есета по Логистика
 Други учебни материали по Биология
 Конспекти по Бизнес комуникации и к...
 Други учебни материали по Психологи...
 Реферати по Планиране и прогнозиран...
 Конспекти по Физиотерапия и рехабил...
 Проекти по Стопанска история
 Дипломни работи по Публична админис...
 Реферати по Музика
 Тестове по Химия
 Виж всички



© 2016 Learn.bg - Всички права запазени! - За контакт: office@indexinfo.org / +359 889 75 88 77 - За групата