ВХОД В САЙТА:




Българска национална кухня

ИЗПИТНА ТЕМА № 17 план –тезис 6 Характерни особености в продуктовия набор,в технологията и в оформянето на ястията от българска национална кухня;основни групи кулинарни изделия;качествени показатели 7 Правила за сервиране на ястия от българска национална кухня,подходящи сервизи 8 Хладилни камери,витрини-предназначение,видове,принцип на действие,правила за експлоатация и безопасна работа 9 Здравословни и безопасни условия на труд. Санитарно- хигиенни изисквания. 10 Описание на технологията на вид ястие на чужд език Приложна задача- Изготвяне на калкулация. ЛИТЕРАТУРА 1. Сомов Г., Илиев Л. Организация и функциониране на кухнята и ресторанта. Торнадо-НВ, София, 2000. 2. Стамов С.,Сомов Г., Краевска Н. Технология на кулинарната продукция, 1 част. Матком, София...

Вид материал: Дипломна работа
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 167.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Микро и Макро икономика - тестове
Макроикономика - тест
Статистическо изучаване и оперативно отчитане на автомобилният парк
Човешките ценности според „Реторика"на Аристотел
Компоненти на БВП по метода на доходите. Относителен дял на амортизаци...
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Конспекти по Международни Отношения
 Документи по История
 Реферати по Компютърни системи и те...
 Други учебни материали по Финанси
 Уроци по Физика
 Документи по Маркетинг
 Теми по Ботаника
 Теми по Стара история
 Анализи по Маркетинг
 Реферати по Икономическа и социална...
 Планове по Чужди езици
 Есета по Геополитика
 Курсови работи по История на Българ...
 Протоколи по Химия
 Курсови работи по Теория на вероятн...
 Виж всички



© 2016 Learn.bg - Всички права запазени! - За контакт: office@indexinfo.org / +359 889 75 88 77 - За групата