ВХОД В САЙТА:

Българска национална кухня

ИЗПИТНА ТЕМА № 17 план –тезис 6 Характерни особености в продуктовия набор,в технологията и в оформянето на ястията от българска национална кухня;основни групи кулинарни изделия;качествени показатели 7 Правила за сервиране на ястия от българска национална кухня,подходящи сервизи 8 Хладилни камери,витрини-предназначение,видове,принцип на действие,правила за експлоатация и безопасна работа 9 Здравословни и безопасни условия на труд. Санитарно- хигиенни изисквания. 10 Описание на технологията на вид ястие на чужд език Приложна задача- Изготвяне на калкулация. ЛИТЕРАТУРА 1. Сомов Г., Илиев Л. Организация и функциониране на кухнята и ресторанта. Торнадо-НВ, София, 2000. 2. Стамов С.,Сомов Г., Краевска Н. Технология на кулинарната продукция, 1 част. Матком, София...

Вид материал: Дипломна работа
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 167.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Увод в психологията
Произход на човека - Реферат по философия
Видове неврози
Нищото във философията на Хайдегер
ИДЕЯТА ЗА БОГ-ФИЛОСОФИЯ НА РЕЛИГИЯТА
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Теми по Икономика
 Дипломни работи по Журналистика
 Курсови работи по Микроикономика
 Теми по Туризъм
 Реферати по Култура и изкуство
 Пищови по Изобр. изкуство
 Доклади по Мениджмънт
 Уроци по Психология
 Други учебни материали по Литератур...
 Казуси по Европейска интеграция
 Реферати по Политология
 Лекции по Компютърни системи и техн...
 Планове по Икономика
 Доклади по Биология
 Доклади по Специална педагогика
 Виж всички

ПОСЛЕДНИ ТЪРСЕНИЯ ДНЕС:
свободен университет финансови правни норми жк овча купел 88 соу какво сънува тишината раждаемост статистика тест входно ниво 7 клас уроци за час на класа медицински ода 12 СОУ „Цар Иван Асен ІІ” пространство във философията анализ риска психологически натиск произхода на живота и земята Генофонд На структура правоговор бг видове анализ на анализ на тес видове ба анализ на пе анализ на ло
© 2014 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg