ВХОД В САЙТА:

Аминокиселините като храна, хранителни добавки

Презентацията съдържа тринадесет страници.... Според формата си аминокиселините иват: свободни (не са свързани една б с друга), и в свързана форма (свързани в пептидна верига). По-лесно усвоими са свободните аминокиселини.  Според храната, от която са получени, аминокиселините биват яйчни, соеви, млечни, говежди и комбинирани. Яйчните и смесените са предпочитани за качване на маса.  Според състава: аминокиселините биват разклонени (BCAA), аминоесенциални (съдържат 8 есенциални аминокиселини) и аминокиселини с изменен профил (8 есенциални и някои неесенциални ...

Вид материал: Друго
Предмет: Химия
Добавен на: 09.06.2013
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. София, учебно заведение: Потребители на Learn.bg
Размер на файла: 1.05 MB
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Теми за Малък и среден бизнес
Защо компетентностите са част от съвременната представа за образованос...
Статистическо изучаване и оперативно отчитане на автомобилният парк
Човешките ценности според „Реторика"на Аристотел
Компоненти на БВП по метода на доходите. Относителен дял на амортизаци...
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Теми по Публична администрация
 Лекции по Програмиране
 Курсови работи по Теология
 Други учебни материали по Медицина
 Курсови работи по Математическо мод...
 Есета по Право
 Проекти по Свят и личност
 Лекции по Философия
 Курсови работи по Счетоводство
 Лекции по Мениджмънт
 Тестове по Бизнес комуникации и кор...
 Доклади по Генетика
 Други учебни материали по Застрахов...
 Курсови работи по Стокознание
 Лекции по История на България
 Виж всички

© 2018 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg