ВХОД В САЙТА:

Аминокиселините като храна, хранителни добавки

Презентацията съдържа тринадесет страници.... Според формата си аминокиселините иват: свободни (не са свързани една б с друга), и в свързана форма (свързани в пептидна верига). По-лесно усвоими са свободните аминокиселини.  Според храната, от която са получени, аминокиселините биват яйчни, соеви, млечни, говежди и комбинирани. Яйчните и смесените са предпочитани за качване на маса.  Според състава: аминокиселините биват разклонени (BCAA), аминоесенциални (съдържат 8 есенциални аминокиселини) и аминокиселини с изменен профил (8 есенциални и някои неесенциални ...

Вид материал: Друго
Предмет: Химия
Добавен на: 09.06.2013
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. София, учебно заведение: Потребители на Learn.bg
Размер на файла: 1.05 MB
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Международна икономика - Тест
Статистическо изучаване и оперативно отчитане на автомобилният парк
Човешките ценности според „Реторика"на Аристотел
Компоненти на БВП по метода на доходите. Относителен дял на амортизаци...
Осигуряване за всички осигурени рискове
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Лекции по Алгебра
 Лекции по Международно право
 Казуси по Стопанска история
 Други учебни материали по Химия
 Пищови по Бизнес комуникации и коре...
 Проекти по Туризъм
 Конспекти по Музика
 Други учебни материали по Туризъм
 Курсови работи по Технология за пре...
 Други учебни материали по Физика
 Пищови по Икономика
 Лекции по Административно право
 Курсови работи по Публична админист...
 Анализи по Журналистика
 Биографии по Музика
 Виж всички

© 2018 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg