ВХОД В САЙТА:

Компютърни методи и средства за обективен анализ на храни - МА

Учебният материал се състои от 44 страници и разглежда следните теми: 1. Апаратура. Основни елементи в спектрофотометрите, работещи в УВ и видимата област. 2. Атомни спектрални методи 3. Газова хроматография. 4.ДСК(диференциално сканираща калориметрия) Колориметрични методи за анализ. 5. Инфрачервена спектроскопия. 6. Качествен и количествен анализ. 7. Спектрофотометрия. 8. Течна хроматография. 9. Флуоресценция Молекулна флуоресценция и фосфоресценция. ...

Вид материал: Тема
Предмет: Физика
Добавен на: 06.09.2013
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. София, учебно заведение: Технически университет - София
Размер на файла: 887.64 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Статистическо изучаване и оперативно отчитане на автомобилният парк
Човешките ценности според „Реторика"на Аристотел
Компоненти на БВП по метода на доходите. Относителен дял на амортизаци...
Осигуряване за всички осигурени рискове
Характеристика на методите за третиране на опции
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Теми по Икономика на труда
 Лекции по Фармакология
 Теми по Геометрия
 Тестове по Счетоводство
 Доклади по Културология
 Конспекти по Музика
 Уроци по Химия
 Дипломни работи по Счетоводство
 Уроци по Литература
 Реферати по Стопанска дейност на фи...
 Казуси по Право
 Протоколи по Неорганична химия
 Уроци по Икономика
 Курсови работи по Културология
 Анализи по История на България
 Виж всички

© 2018 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg