ВХОД В САЙТА:

Компютърни методи и средства за обективен анализ на храни - МА

Учебният материал се състои от 44 страници и разглежда следните теми: 1. Апаратура. Основни елементи в спектрофотометрите, работещи в УВ и видимата област. 2. Атомни спектрални методи 3. Газова хроматография. 4.ДСК(диференциално сканираща калориметрия) Колориметрични методи за анализ. 5. Инфрачервена спектроскопия. 6. Качествен и количествен анализ. 7. Спектрофотометрия. 8. Течна хроматография. 9. Флуоресценция Молекулна флуоресценция и фосфоресценция. ...

Вид материал: Тема
Предмет: Физика
Добавен на: 06.09.2013
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. София, учебно заведение: Технически университет - София
Размер на файла: 887.64 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Статистическо изучаване и оперативно отчитане на автомобилният парк
Човешките ценности според „Реторика"на Аристотел
Компоненти на БВП по метода на доходите. Относителен дял на амортизаци...
Осигуряване за всички осигурени рискове
Характеристика на методите за третиране на опции
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Лекции по Теоретична химия
 Пищови по Икономически теории
 Реферати по Физиотерапия и рехабили...
 Реферати по Конституционно право
 Есета по Логистика
 Курсови работи по Енергетика
 Конспекти по Физкултура и Спорт
 Уроци по Статистика
 Проекти по Екология
 Курсови работи по Стопанско управле...
 Проекти по Физкултура и Спорт
 Курсови работи по Философия
 Пищови по Политология
 Тестове по Макроикономика
 Реферати по Вирусология
 Виж всички

© 2018 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg