ВХОД В САЙТА:

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА WWW.LEARN.BG

С настоящите общи условия, се уреждат взаимоотношенията между Learn.bg и неговите потребители.

Информацията съдържаща се в Learn.bg включително всички текстове и изображения (картинки) са защитени от закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквито и да било част от съдържанието на Learn.bg без съгласието и писменото одобрение на представляващите сайта е забранено и ще бъде преследвано от закона.

Дефиниции:
• Learn.bg представлява виртуален информационен ресурс свободно достъпен посредством глобалната мрежа Интерент, собственост на АДС Онлайн ООД, който дава възможност на частни и юридически лица да публикуват, търсят и използват за лични нужди информация от всякакъв род, но основно от сферата на образованието. За краткост по-долу в документа Learn.bg може да бъде наричан „сайта” или ”портала”.
• Потребител е всяко лице посещаващо Learn.bg и използващо намиращата се в него информация


Общи условия
1. Всички потребители на сайта, без значение дали са регистрирани или не, имат право да използват предоставяните от Learn.bg услуги само при спазване на настоящите условия.
2. С всяко кликване върху хипер линк от Learn.bg, потребителите декларират, че се съгласяват с настоящите общи условия и се съгласяват да използват Learn.bg съгласно правилата и условията описани по-долу.

Права и задължения на потребителите
3. Всеки потребител има право да използва Learn.bg безплатно или платено до колкото това му е позволено от системата и се задължава да спазва условията описани в настоящия документ.
4. Потребителите, без значение дали са регистрирани или не, нямата право да разпространяват чрез Learn.bg или да разполагат на сървърът му информация свързана с: деяния противоречащи на закона, насилие, расизъм, порнографско съдържание, заплахи, съдържание представляващо търговска тайна и друг вид информация, противоречаща на добрите нрави и доброто поведение.
5. Потребителите имат право да се регистрират в Learn.bg като попълват исканите от системата данни вярно и коректно. В случай, че потребител не попълни коректно исканата му информация, администраторите на Learn.bg имат право да изтрият профилът му и цялата въведена от него информация без предупреждение.
6. Всеки потребител има право да прекрати напълно участието си в сайта по всяко време без изрично предупреждение до Learn.bg но няма право да изтрива въведената от него информация.
7. Всеки един потребител носи пълната отговорност и последици от информацията добавена от него в портала Learn.bg
8. Всеки потребител декларира, че е съгласен цялата информация въведена от него в Learn.bg да бъде достъпна и показвана на потребителите на сйта имащи нужда от нея.
9. Потребителят е длъжен да обезщети Learn.bg за нанесени от него вреди на сайта или на свързани с него трети лица в случай на виновно действие или бездействие от страна на потребителя, породило загуби както на Learn.bg така и на трети лица свързани с него по какъвто и да било начин.
10. Всеки един потребител е длъжен да проверява периодично за промени на настоящите условия за позлване
11. Потребителите нямат право да използват форума на сайта с рекламна цел и да публикуват в него рекламни послания, обиди или безсмислени теми и постове. Форумът е създаден с цел взаимопомощ при нужда от съвет относно проблеми свързани с недвижимата собственост.


Права на Learn.bg
12. Learn.bg има право да променя настоящите условия за ползване без изрично предизвестие.
13. Learn.bg не се задължава и няма обективна възможност да проверява каквато и да било информация въведена от потребителите му, включително снимков материал.
14. Learn.bg и неговите администратори имат право, но не се задължават да изтриват всяка една информация въведена от потребителите, която не отговаря на закона на Република България, на добрите нрави или на настоящите условия за ползване. Администраторите също така имат право да изтриват информация по собствена преценка или след подаден сигнал от други потребители за информация накърняваща техния имидж или достойнство.
15. Learn.bg не гарантира, че предоставените от него услуги ще бъдат непрекъснати и достъпни 24 часа в денонощието седем дни в седмицата.
16. Learn.bg не носи отговорност за загубата на информация въведена от потребителите, и също така не носи отговорност за последиците от загубата на тази информация.
17. Learn.bg има право да събира информацията въведена от потребителите му (включително IP адреси, адреси на електронни пощи и др.) и да я използва по начин по който АДС Онлайн ООД намери за добре с цел предоставянето и предлагането на услугите на фирмата.
18. Информацията събрана от Learn.bg може да бъде използвана освен за целите на сайта и за предлагане на нови услуги (безплатни или платени), за промоции, организиране на томболи и всякакви други цели свързани с предлаганите от АДС Онлайн ООД услуги, освен в случаите на изрично несъгласие от страна на потребителя.
19. Learn.bg Има право да записва коокита (cookies) на компютъра на потребителя с цел безпрепятственото доставяне на услугите на сайта.


Интелектуална собственост
Разполагайки съдържание върху сървъра на Learn.bg, потребителят предоставя на АДС Онлайн ООД изключително право да го използва, записва, сухранява, разпростраява по какъвто и да било начин срещу или без заплащане на неограничен брой лица без териториални ограничение и без да дължи заплащане за това на потребителя предоставил съдържанието. Това право се предоставя за неограничен период от време. Потребителят декларира, че е носител на авторското право на всеки качен от него документ или има право да го разпространява при описаните в тази точка условия.

Екипът на Learn.bg Ви благодари, че се запознахте с условията за ползване на сайта и Ви желае приятно и ползотворно използване на портала!
 

 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Преброяване на населението през 2011година, основни резултати (град,об...
Въпроси по финанси
Преброяване на населението през 2001 година - необходимост, резултати,...
Държавата – това съм АЗ
Анализ за преброяване на населението през 2001-2011г.- за областта и о...
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Анализи по Математическа логика
 Пищови по Туризъм
 Курсови работи по Метрология и уред...
 Реферати по История
 Курсови работи по Радиоелектроника
 Доклади по Логистика
 Проекти по Логистика
 Курсови работи по Изследване на опе...
 Курсови работи по Здравен мениджмън...
 Теми по Агробизнес
 Есета по Естетика
 Проекти по Европейска интеграция
 Конспекти по Физиотерапия и рехабил...
 Биографии по Физкултура и Спорт
 Уроци по Философия
 Виж всички

© 2018 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg