ВХОД В САЙТА:

Филтър: всички документи по всички предмети
ВИДОВЕ МАТЕРИАЛИ: ПРЕДМЕТИ: КЛЮЧОВИ ДУМИ:







































































































































































































































































































































изчисти формата
Изберете вида материал и предметите по които търсите учебен материал
Системи за контрол и управление качеството при хранително промишлените технологии
Р Е Ф Е Р А Т ПО ПРОМИШЛЕНИ ТЕХНОЛОГИИ На тема: Системи за контрол и управление качеството при хранително промишлените технологии. Контролно – критични точки при месо и млеко добива. 1. Системи за контрол и управл...
Реферат по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Системи за управление качеството в предприятията на хранителната промишленост. Нормативни документи.
Системи за управление качеството в предприятията на хранителната промишленост. Нормативни документи. Днес особено важно за работещите в аграрно-хранителния сектор/АХС/ е да се преориентират и адаптират своевременно, така че ...
Тема по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Изисквания към ябълките за производство на сок
Характеристика на суровината за производство на ябълкови сокове Суровината определя качеството на готовия продукт. За производството на висококачествен ябълков сок за предпочитане са есенните и зимните сортове ябълки. Беритбата и...
Лекция по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Разделяне и анализ на протеини
Белтъците са основни компоненти на живата материя. В животинските ораганизми и микроорганизмите тяхното съдържание достига 40 – 50% , а в растенията 20 – 35% от сухото им вещество. Те са високомолекулни полимерни съединения...
Реферат по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Промишлени технологии
ІІІ. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ОПАКОВКИТЕ И ОПАКОВЪЧНИТЕ МАТЕРИАЛИ 1.Изискванията към опаковките и опаковъчните материали са свързани с основното им предназначение: - Да не придават нежелани свойства на хранителните продукти - Да оказват ...
Пищов по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Основни технологични процеси при производството на българско кисело мляко.
КУРСОВА РАБОТА ПО Дисциплина Животновъдни технологии – ІІ част Преподавател: Ст.н.с.ІІ ст. д-р Волфганг Люпке на тема Основни технологични процеси при производството на българско кисело мляко. СЪДЪРЖАНИЕ ...
Курсова работа по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Технологична документация - Питки
1. ОПРЕДЕЛЕНИЕ Технологичната документация се отнася за производство на пшенично хлебче „Фантазия”, приготвени от следните продукти: пшеничо брашно тип 500, вода питейна, растителна мазнина, сол готварска (йодирана), пресована ...
Протокол по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Производство на пчелен мед
ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ПЧЕЛНИЯ МЕД, ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ЧОВЕШКА КОНСУМАЦИЯ Пчелният мед е ценен хранителен продукт с изключително висока енергийна стойност и биологична активност. Исторически данни и паметници на културата сочат, че човек...
Тема по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Teхнология на кулинарната продукция
1.Основи на организацията на кухненското производство.Класификация и типове производствени процеси.Организационна структура на производството. 2.Класификация и обща характеристика на технологичните процеси при обработка на хранит...
Лекция по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Иновации при производството на хляб
Съдържание: I. Увод II. Основна част 1. Иновации в използваните брашна за производство на хляб. 2. Подобрители при производството на хляб. 3. Производство на хляб от покълнало зърно. III. Заключение I. Увод „Късче...
Курсова работа по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Пивопроизводство
Характеристика и видове пиво. Пивото е освежаващо питие с характерен букет от аромати и приятна горчивина и ниско съдържание на алкохол. Получава се чрез ферментация на пивната мъст, получена от ечемичен малц, хмел и вода. ...
Реферат по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Пресни видове сирене
ПРЕСНИ ВИДОВЕ СИРЕНЕ Сиренината на пресните видове сиренесе характеризират с висока влажност,сравнително висока киселинност и слаба степен на минерализация(ниско съдер. на Са).Такъв тип сирене се получава при следната технологичн...
Лекция по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Химичен състав на хранително-вкусовите стоки
Химичен състав на хранително-вкусовите стоки Хранително-вкусовите стоки съдържат в различни количества и съотношения вода, въглехидрати, липиди, мазнини, стеарини, восъци, белтъчини и много други. Всички те оказват определено в...
Доклад по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Класификация, категоризация и характеристика на заведенията за хранене
Тема 2 : 1.Класификация, категоризация и характеристика на заведенията за хранене. 1.Класификация на ЗХР- ЗХР може да се клалифицират въз основа на различни показатели- асортимент на произвеждана и предлагана продукция, оргарниз...
Лекция по Хранително-вкусова промишленост добавен на 24.04.2010
Извънрегионални фактори и югоизточна европа
КУРСОВ ПРОЕКТ По Дисциплината: Европейска интеграция Тема: „Процес на вземане на решение в областта на отбраната и сигурността на ЕС „ Комитология – процес на вземане на решение в областта на отбраната и сигурността на...
Курсова работа по Европейска интеграция добавен на 24.04.2010
Трите стълба в ЕС
КУРСОВ ПРОЕКТ По Дисциплината: Европейска интеграция Тема: „Процес на вземане на решение в областта на отбраната и сигурността на ЕС „ Комитология – процес на вземане на решение в областта на отбраната и сигурността на...
Реферат по Европейска интеграция добавен на 24.04.2010
Регионална политика на ес и разширяването на изток
РЕГИОНАЛНА ПОЛИТИКА НА ЕС И РАЗШИРЯВАНЕТО НА ИЗТОК 1. Развитие на регионалната политика След Единния европейски акт (1987) интеграционният процес в Европейската общност се засилва. Напредъкът е в две насоки. От е...
Курсова работа по Европейска интеграция добавен на 24.04.2010
Българският бизнес в ЕС
1) Посочете какво е мястото на биволовъдството в България. В статията на Цанко Цанев се посочва че популацията на биволите в България е 7000 глави ( няма датировка на твърдението, така че не можем да бъдем сигурни за коя...
Казус по Европейска интеграция добавен на 24.04.2010
Външна търговия и международна валутна система
КУРСОВА РАБОТА по: Европейска интеграция на тема: Външна търговия и международна валутна система 1. ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ "Външноикономически отношения" като понятие се използува за преиначаване на цялостното движение...
Курсова работа по Европейска интеграция добавен на 24.04.2010
Предизвикателствата на единния пазар пред българската икономика
Р Е Ф Е Р А Т на тема: Предизвикателствата на Единния пазар пред българската икономика Предизвикателствата на Единния пазар пред българската икономика В навечерието на присъединявате на България към Европейският ...
Реферат по Европейска интеграция добавен на 24.04.2010
Страници: 292 293 294 295 296 297 298 299 300 ... 300
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Държавата – това съм АЗ
План-конспект: Геометрични фигури
Изкушение и устойчивост – Изворът на белоногата
Дидактика - тест
Маркетингови изследвания - тест
© 2019 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - За контакти: info@(at)learn.bg