ВХОД В САЙТА:

Класификация, категоризация и характеристика на заведенията за хранене

Тема 2 : 1.Класификация, категоризация и характеристика на заведенията за хранене. 1.Класификация на ЗХР- ЗХР може да се клалифицират въз основа на различни показатели- асортимент на произвеждана и предлагана продукция, оргарнизация, категоризация , местонахождение, потребители, предназначение, вид на предлаганите услуги и др. Предлагания асортимент подразделя заведенията на ресторанти със съответна национална кухня, специализирани заведения – за риба или морски продукти, за пилета и др. , заведения за макаронени изделия и т.н. Предназначението на заведението може да го определи като заведение за социално хранене и заведения за търговско хранене- всички общодостъпни ЗХР. Видът на предлаганите услуги може да определи заведенията: за хранене за подкрепително хранене, за хранене и отдих, за пиене, за развлечение , с лечебен ефект и т.н . Ф...

Вид материал: Лекция
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Добавен на: 24.04.2010
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. Бургас
Размер на файла: 40.5 kb
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Държавата – това съм АЗ
Изкушение и устойчивост – Изворът на белоногата
Управление на иновациите - изпитен тест
Маркетингови изследвания - тест
Маркетингови изследвания - тест 2
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Казуси по Туризъм
 Лекции по Политология
 Протоколи по Органична химия
 Есета по Математика
 Курсови работи по Конституционно пр...
 Реферати по Токсикология
 Курсови работи по Икономика на труд...
 Реферати по Физиология на растеният...
 Лекции по Европейска интеграция
 Лекции по Археология
 Курсови работи по Мениджмънт
 Казуси по Публична администрация
 Курсови работи по Журналистика
 Есета по Литература
 Лекции по Икономически теории
 Виж всички

© 2018 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - Политика за защита на личните данни - За контакти: info@(at)learn.bg