ВХОД В САЙТА:

Аминокиселините като храна, хранителни добавки

Презентацията съдържа тринадесет страници.... Според формата си аминокиселините иват: свободни (не са свързани една б с друга), и в свързана форма (свързани в пептидна верига). По-лесно усвоими са свободните аминокиселини.  Според храната, от която са получени, аминокиселините биват яйчни, соеви, млечни, говежди и комбинирани. Яйчните и смесените са предпочитани за качване на маса.  Според състава: аминокиселините биват разклонени (BCAA), аминоесенциални (съдържат 8 есенциални аминокиселини) и аминокиселини с изменен профил (8 есенциални и някои неесенциални ...

Вид материал: Друго
Предмет: Химия
Добавен на: 09.06.2013
Подходящ за: Студенти
Други: Документът е използван в гр. София, учебно заведение: Потребители на Learn.bg
Размер на файла: 1.05 MB
 
НАЙ-ТЕГЛЕНИ ЗА ДНЕС:
Държавата – това съм АЗ
Изкушение и устойчивост – Изворът на белоногата
Управление на иновациите - изпитен тест
Маркетингови изследвания - тест
Маркетингови изследвания - тест 2
ИЗБРАНИ ТЕМИ:
 Реферати по Компютърни системи и те...
 Реферати по Реклама и PR
 Казуси по Маркетинг
 Биографии по Биология
 Анализи по География
 Лекции по Селско стопанство
 Курсови работи по Журналистика
 Доклади по Медицина
 Есета по Бизнес комуникации и корес...
 Лекции по Статистика
 Есета по Застрахователно дело
 Биографии по Физкултура и Спорт
 Теми по Компютърни системи и технол...
 Есета по Етика
 Реферати по Стопанска история
 Виж всички

© 2018 Learn.bg - Всички права запазени! - Условия за позлване - Политика за защита на личните данни - За контакти: info@(at)learn.bg